Гонка с полицията по магистрала Тракия завърши с катастрофа. Тази сутрин

...
Гонка с полицията по магистрала Тракия завърши с катастрофа. Тази сутрин
Коментари Харесай

Гонка с полицията завърши с катастрофа, шофьорът - неправоспособен

Гонка с полицията по автомагистрала „ Тракия ” приключи с злополука. 

Тази заран към 2.00 часа в региона на км 180 на автомагистралата полицейски чиновници подали сигнал за прекъсване на лек автомобил. Шофьорът не се подчинил, ускорил придвижването, направил е заблуждаваща маневра, че ще спре, влезнал в насрещното придвижване на автомагистралата. За да предотвратят случай служителите на реда присъединили светлинната сигнализация и тръгнали след него, съобщи Нова. Докладвано е в дежурната, подхванати са заградителни дейности от различен патрул.

След намесата на автопатрула нарушителят е заставен да напусне автомагистралата на първата допустима отбивка. Малко по-късно автомобилът е осъществил пътнотранспортно произшествие. Полицейските чиновници неотложно са оказали първа помощ на лидера, извикана е кола за спешна помощ. Едновременно с това са съумели да задържат и спътниците му - четири лица, някои от които малолетни, които са пробвали да избягат от местопроизшествието.

Водачът, 19-годишен, недееспособен, е настанен в болница със съществени пострадвания. Пътниците са без пострадвания. Справка за автомобила демонстрира, че той е с прекъсната регистрация и няма застраховка „ Гражданска отговорност ”.

Започнало е досъдебно произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР